pondělí 29. října 2012

Lék proti kašli pro děti - potvrzeno, funguje to!

Tak dnes publikovala na YouTube odpověď ta maminka, co minule žádala o radu s lékem na kašel pro jejího syna. Hádejte, co jí nakonec zabralo.


Nebudu nic prozrazovat. Podívejte se sami na video. Léků na kašel je hodně, ale nikdo je nemůže ozkoušet všechny. Tahle maminka si zjevně vytrpěla už dost, tak ať jí ten vybraný lék proti kašli pomáhá!

středa 19. září 2012

Lék na kašel pro dítě

Dnes jsem narazil na YouTube na video, kde maminka žádá ostatní rodiče o radu, co jim pomáhá na kašel pro jejich děti. Je pravda, že zdaleka ne všechny léky na kašel jsou vhodné i pro děti, ať už z důvodu vedlejších účinků či třeba obsahu alkoholu.


Jestli chcete pomoct, tak té mamince poraďte, co právě vám pomáhá na kašel a jaký lék na kašel byste jí pro jejího synka doporučili.

čtvrtek 13. září 2012

Léky na kašel - podrobný přehled

Podrobný přehled dostupných léků na kašel dostupných v ONLINE LÉKÁRNÁCH včetně krátké charakteristiky každého léku najdete na webu Léky na kašel.

pátek 7. září 2012

Bylinka, která pomáhá proti kašli

Znáte podběl lékařský? Pokud ne, tak si přečtěte článek Účinný přírodní lék na kašel, kde se dozvíte, jak z podbělu uvařit čaj a co všechno tato bylinka umí.
Určitě si ji přidejte do svého arzenálu pomocníků pro léčbu kašle.

Léky proti kašli

Vzniká "konkurenční" web s přehledem volně dostupných léků proti kašli. Věřím však, že se oba weby budou spíše doplňovat. Pokud tedy nějakou informaci o lécích na kašel nenajdete zde, zkuste to na webu Léky proti kašli.

neděle 29. července 2012

Léky na kašel dostupné v lékárnách

Zde je výběr nejznámějších léků na kašel, které je možné zakoupit v lékárnách. Některé jsou pouze na předpis, většina je však k dostání volně bez předpisu. Léky uvádím v abecedním pořadí:

Léky na kašel
ACC Sirup
Ambrobene
Ambrosan sirup
Bromhexin KM 8
Fenorin P
Mucobene
Mucosolvan
NAC AL 600 šumivé tablety
Solmucol 100 mg sáčky

Který z výše uvedených léků se vám nejvíce osvědčil?










pondělí 16. července 2012

Lék na kašel - video z YouTube


Mé první video na YouTube! Promo na tyto stránky, které jsem vytvořil přímo na YouTube bez jakýchkoli dalších nástrojů. Docela se mi to zalíbilo, takže se tady na blogu budete moci brzy těšit na další videa o kašli a lécích na kašel. Příště už budou i fotky!

sobota 14. července 2012